Kedves olvasók! Horváth Beáta vagyok, 29 éves, jelenleg Budapesten élek 2 éves kisfiammal, párommal és egy kamasz fiúval. Régebben az építészet volt a szerelmem, a Műszakira jártam építőmérnök karra, majd lakberendezéssel is foglalkoztam egy darabig. Innen a művészetek és a kultúra iránti érdeklődésem is. Szabadidőmben imádok festeni, olvasni, edzeni és a szeretteimmel, barátaimmal tölteni az…

Magamról

Kedves olvasók!

Horváth Beáta vagyok, 29 éves, jelenleg Budapesten élek 2 éves kisfiammal, párommal és egy kamasz fiúval. Régebben az építészet volt a szerelmem, a Műszakira jártam építőmérnök karra, majd lakberendezéssel is foglalkoztam egy darabig. Innen a művészetek és a kultúra iránti érdeklődésem is. Szabadidőmben imádok festeni, olvasni, edzeni és a szeretteimmel, barátaimmal tölteni az időt.

Gyerekkoromtól egészen az érettségiig kézilabdáztam, innen a sportoláshoz való szoros kötődésem. Miután Budapestre költöztem, csak az edzőterem maradt, amit nem is bánok, hiszen így azóta is minden napos program maradt számomra a mozgás. Egy személyi edző szakmát is sikerült szereznem ezen évek alatt, csakhogy professzionális szintre emeljem az edzőtermi tudást.

Az iskola és a munka mellett modellkedéssel is foglalkozom, több külföldi és magyar fotóssal, magazinnal és ruhamárkával dolgoztam már együtt.

Az írás és a humán tárgyak mindig is a kedvenceim voltak, így elvégeztem a  Pázmány Péter Katolikus Egyetem Kommunikáció és médiatudomány szakát is. Ennek hatására is készítettem el ezt az oldalt, és nagyon remélem, hogy nektek is el fogják nyeri tetszéseteket az irományaim.

Kellemes időtöltést!